2012. február 29., szerda

PROFI VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALGATÓ N M Á !!! - Jelenlegi ára: 1 Ft


 
5in1 PROFI Fejhallgató. pl. elalváskor használata nagyban segít, hogy ne zavarjunk másokat, csendben lehet vele tovább tévézni, bár ennél jóval többet is tud. Digitális, rádiófrekvenciás technológia. Elemmel, vagy tölthető akkumulátorokkal működik. (2x2db 1, 5 V-os ceruza "AAA", nem tartozék! ) 8 m-en belül tökéletes HIFI minőséget produkál. Több fejhallgató is használható egy adóhoz! 5 az 1-ben vezeték nélküli fejhallgató + mikrofon + fm transmitter + rádió, mindez egy készülékben! Az 5 funkció: 1. FM rádió autoscan funkciós 2. Vezeték nélküli fejhallgató 3. Chat - MSN - Skype programokhoz használható 4. Megfigyelő funkció (mikrofonba mondottak hallgatása távolról a fülhallgatóval) 5. Vezetékes fejhallgató Fejhallgató: A fejhallgató 2db AAA elemmel működik. Hangerő szabályzó, ki/be kapcsoló, scan és reset funkciókkal. Az adó (transzmitter) 2db AAA elemmel vagy 4. 5V DC adapterrel működik. Funkciói: wireless headphone, ilyenkor a transzmitterbe bevitt jelet továbbítja a fejhallgatónak. Működés:  A transzmittert a számítógéppel 2db 3. 5mm-es jack dugóval kell összekötni (mikrofon bemenet - audio kimenet)  A transzmitter összeköthető egyéb audio készülékkel is, például mp3, mp4, cd, dvd lejátszó, Tv készülék.  Az összekötés egyszerű, a csomagban megtalálható az RCA - jack átalakító is. Hatótáv: 8-10 méter. A transzmitter magassága: 20cm.
Fizetési , Szállítási és Garnciális feltételek:
1. Banki átutalás vagy Piros Csekken.
2. Banki befizetés közvetlen számlára csak bemegy az önhöz közel eső K§H-Bankba és a pénztárnál befizeti  a vásárlás utáni  E-mailba  elküldött megadott bankszámlaszámra a postaköltséggel növelt összeget. Piros csekk átfutási ideje lehet 1 Hét igy a posta is csúszik annyival.
3. Utánvét: Utánvétel sajnos nem küldök csomagot rósz tapasztalatok véget.
4. Személyes átvétel egyenlőkre nem lehetséges de 1-2 hónapon belül az is változni fog.
Szállítási Feltételek:
1. A termék a pénz beérkezését követő 1-5 munkanapon belül postára kerül csomag, elsőbbségi, ajánlott küldeménykén, bélelt borítékban Szállítási idő ideális esetben vásárlástól számított 
5. nap De csak azért írtam ilyen hosszú postázási időt mert el szeretném kerülni a vitákat, mindenkinek bármi közbe jöhet, és ennyi idő alatt biztos hogy a vásárlónál a csomag. De lehet hogy már aznap postázásra kerül a termék!
2. A termék Szállítási költsége minden esetben a vevőt terheli. A 2012-es postai Díjszámítás szerint
Garanciális Feltételek:
Minden termékre adunk Garanciát! A garancia idő a terméktől függ!!!!
FIGYELEEM: Megkérek minden vásárlót hogy csak akkor licitáljon ha megértette a feltételeket.
FIGYELEM: Vásárlást követően küldöm az E-mailt a vásárlás lebonyolításáról minden adattal.
Nézd meg a többi Aukciómat!!!
Tedd szebbé eladási oldalad!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 18:48
. PROFI VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALGATÓ N M Á !!! - Jelenlegi ára: 1 Ft